joi, 28 aprilie 2011

VAZA DECORATA CU FLOAREA SOARELUI PRET 30 ron

O vaza interesanta prin florile soarelui cu care e ornata. E confectionata dintr-un material care poate fi ceramica sau alt material rezistent, e greu de definit fiind ff bine vopsita. Floarea soarelui este in relief si fondul vazei e indigo. E ingenios conceputa, fiind inalta de 32 cm, cu diametrul bazei de 7 cm, iar al gurii de 3.5 cm, pentru stabilitate parte de jos a vazei e mai grea.


Nr.1.

CEAINIC METALIC ALAMIT Pret 50 ron VANDUT

Ceainic e confectionat din tabla alamita, are eleganta data de  manerul si rozeta capacului din portelan alb cu modele florale albastre. E ideal pentru a incalzi sau a tine apa calda pe soba sau la gura semineului.
Diametrul bazei e de 17 cm, iar inaltimea cu manerul ridicat e de 23 cm.




Nr.2

marți, 26 aprilie 2011

SORT DE BUCATARIE VANDUT

Sortul acesta e  mai mult pentru ati da un aer de gospodina , pentru ca e prea interesant sa-l folosesti zilnic, motiv pentru care l-am inscris la OBIECTE DE DECOR.
Nu spun aceasta pentru imprimeu ci pentru ingeniozitata de-a folosi in loc de cordon un lantisor care se poate prinde in orice za, in functie de talie care poate sa ajunga la dimensiunea:
  • lungimea unui  cordon cu gaica      = 27 cm;
  • lungimea celuilalt cordon cu  gaica = 35 cm;
  • latimea sortului                              = 57 cm. 
            TOTAL TALIE  ACCEPTATA =119 CM, dar poti sa ai si o talie de viespe si in cazul acesta te invidiez.         
  Lungimea sortului e de 78 cm, iar a cordonului de la gat e de 64 cm.
 Materialul sortului este bumbac. Stare exceptionala, e nou.



Nr.3

CANA PORTOCALIE Pret 20 ron

Cana ceramica smaltuita, portocalie care oriunde o asezi creeaza o pata de culoare ( categoric nu politica) o poti folosi pentru lapte, vin sau chiar si apa sau alte lichide, are un volum de aproximativ 1 litru.
In interior smaltul are o fisura , dar nu afecteaza  lichidul oricare ar fi el. Pentru decor poti s-o folosesti si ca vaza, incearca. Dimensiunile canii sunt: inaltimea  de 12.5 cm, diametrul gurii de 13 cm, iar diametrul bazei de 11.5 cm.







Nr.4

luni, 18 aprilie 2011

SUPORT DE TIGARI SI CHIBRITE Pret VANDUT

E interesant sa ai tigarile pe birou, intr-un suport cilindric metalic  ornat cu furnir sintetic si langa el un suport de chibrite. Suportul de tigari nu e mare, are inaltimea de 15 cm, iar diametrul bazei de 11.5 cm, suportul de chibrite are sfera din lemn cu diametru de 4 cm, iar inaltimea suportului metalic e de 10cm.









Nr.5                                        

CUTIE METALICA PENTRU CHEI Pret50 ron

Un obiect sic, si care te face ordonat. Cutia in forma de casuta e din tabla vopsita in negru, iar usa e un grilaj cu ornamente metalice care are un sistem de inchidere prin presare iar manerul e o bila metalica. Pentru prindere are 2 orificii si in  cutie sunt 6 carlige pentru chei.
Interiorul este captusit cu o matasa mata de culoare rosu visiniu, mai clar e cea care e in poza.
Dimensiunile:
  • inaltimea 23,5 cm;
  • baza mare 20 cm;
  • baza mare 14.5 cm.








Nr.6


BORCAN CU CAPAC Pret 12 ron

Borcanul de sticla cu capac poti sa-l folosesti pentru cafea, zahar, orez, etc. Pentru inchidere borcanul are un sistem metalic de prindere a capacului, iar pentru etansare are garnitura de cauciuc.
Diametrul borcanului e de 9 cm si are o inaltime de 14 cm.





Nr.7

BORCANAS PENTRU CEAI vandut

Borcanasul e mic, cochet si de culoare inchisa pentru a proteja de lumuna ceaiul, merita sa-l ai la birou, chiar si pentru finetea lui.  Dopul  de pluta creeaza  o etansare ideala pentru ceaiul vrac sau in pliculete.
Diametrul borcanului e de 7 cm, diametrul gurii de 6 cm, inaltimea borcanului (fara dop) de 8.5 cm, iar inaltimea dopului de 3 cm.


Nr.8

FARFURIE METALICA ORNAMENTALA Pret 35 ron

Farfuria e dintr-un aliaj metalic, e ornata si se poate folosi ca tava  sau ca decor avand sistem de agatare. Diametrul farfuriei e de 23 cm.





Nr.9

joi, 14 aprilie 2011

2 PAHARE DE BERE INEDITE Pret VANDUT

Cele 2 pahare pereche, le poti folosi impreuna cu o persoana draga pentru o bere buna si rece, chiar daca nu e marca la care se face reclama. Forma inedita a paharelor impreuna cu placerea de-a bea bere in compania persoanei dragi sunt ingredientele bunei dispozitii.
Paharele nu sunt exagerat de mari, avand dimensiunile: inaltimea e de 14 cm, iar diametru de 5 cm.






Nr.10                                    

MIC COVOR DE LANA Pret 25 ron

Culorile covorului au darul de-a inveseli camera in care e asezat, combinatia culorilor sper sa nu va duca cu gandul la politica, ci la viata si natura. E din lana si are dimensiunile: lungimea e de 100 cm (fara franjuri) si latimea de 32 cm.
Incanta-ti ochii, chiar daca -l privesti doar pe blog.

 Nr.11

2 LAMPI PENTRU ULEIURI AROMATICE Pret 15 ron /buc.

Lampile sunt micute si cochete, dar rolul lor e sa faca o admosfera cat mai placuta.
Sunt din material ceramic, au culoarea maro de intensitate variata, iar dopurile de la vase sunt din pluta.
Dimensiunile lampilor sunt: inaltimea e de 5 cm, diametrul lampii de 9cm, iar diametrul gurii de alimentare de 2.5 cm.



Nr.12

3 VASE CERAMICE Pret 45 ron

Desi vasele nu sunt din portelan, ele au o eleganta si o personalitate data de ornamentele albastre care daca le privesti bine vezi ca nu sunt sabloane pentru boluri facute in serie , ci sunt asa cum a simtit atunci (probabil cu mult timp in urma) olarul.
Dimensiunile vasului mare sunt: inaltime e de 11.5 cm, diametrul bazei de 7 cm, iar diametrul gurii de 9 cm.
Dimensiunile vaselor mici sunt: inaltimea e de 9 cm, diametrul bazei de 6 cm, iar diametrul gurii de 8 cm.





Nr.13

LAMPA CU PETROL Pret 40 Ron VANDUT

Aspectul nou pe care  lampa cu petrol il are acum a fost dat de un tanar caruia ii plac lucrurile vechi, cred ca va place si e un lucru care nu poate lipsi din nicio cabana oricat de moderna ar fi.
Are dimensiuni clasice , inaltimea lampii e de 35 cm, inaltimea sticlei de 23.5 cm, diametru oglinzii de 11,5 cm, (oglinda e buna se vede si fotograful) iar diametrul calimarii e de 10 cm.








Nr.14.

vineri, 8 aprilie 2011

VAS CERAMIC OVAL - Pret 15 ron

Vasul ceramic de culoare maro are lungimea de 24 cm, latimea de 16 cm, iar inaltimea de 5,5 cm.
        Se poate folosi pentru saratele, covrigei, icre, salata de peste , oua sau ce-ti trece prin cap , incearca,  n-o sa-ti para rau. 

Nr.15

miercuri, 6 aprilie 2011

CORDON CROSETAT PRET 35 ron

Cordon crosetat din fir de matase cu patratele de panglica in compozitia firului, culoarea e un degrade intre albastru si gri, e elegant si fiind crosetat are o lungime variabila intre 85 si 90 cm, iar latimea de 7-8 cm.
Catarama e un filigram metalic, foarte delicata, cu un diametru de 3 cm.
Pozele care sunt pe fond negru sun facute cu blitul iar cea pe fond alb, la lumina zilei.





Nr.18

VAS CERAMIC CU CAPAC KORUND PRET 40 ron

40Vasul ceramic are culoarea verde intens si e cu modele florale realizate prin intensificarea culorii. Capacul are loc pentru polonic, dar e foarte bun si pentru lapte prins.
Ca volum e de aproximativ 1 litru, avand diametrul bazei de 20 cm, iar inaltimea de 19 cm.
Marca spune multe prin traditia si frumusetea ei: KORUND   







Nr.19